Biztosítási ügyintézés

Cégünk a  legtöbb Magyarországon mûködõ biztosító társasággal szerzõdéses kapcsolatban áll. Így minden, kárrendezési igénnyel hozzánk forduló ügyfelünk érdekét képviselni tudjuk. A velük kötött szerzõdés alapján az óradíjunkat és szolgáltatásainkat minden biztosító társaság elfogadja. Ezáltal gyorssá és rugalmassá válik az Ön gépjármûvének a kárügyintézése, ami a kárfelvételtõl a kulcsrakész átadásig terjed. Amennyiben gépkocsiját nálunk kívánja javíttatni, megkíméljük Önt a biztosítóknál elõforduló sorban állástól. Teljes körû biztosítási kárrendezési ügyintézést vállalunk. Intézzük a helyszíni kárfelvételt, biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat és segítünk azok kitöltésében. Ha szükséges, a bank illetve lízingcégekkel felvesszük a kapcsolatot és kérjük hozzájárulásukat a javításhoz. A nálunk javított gépkocsi biztosítási ügyintézése ingyenes. 

Biztosító társaságnál történõ kárrendezés esetén - részünkre kiállított meghatalmazással megelõlegezzük (átvállaljuk) a javítási költséget, amíg azt a biztosító felénk rendezi. 

A biztosító társaság nevére kattintva letöltheti az Önnek szükséges gépjármû kárbejelentõ lapot, valamint a cégünk nevére szóló meghatalmazás. A kitöltéssel kapcsolatban munkatársaink segítséget nyújtanak. 

 
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Autó-Andor Kft.

9700 Szombathely,
Rumi út 10-12
Mobil:
+3630/913-9128
E-mail:
info@autoandor.hu
Autó-Andor Kft. - Magyar